Event

Agenter behøver ikke være hemmelige – The sequel

21. oktober 2024
Sidste tilmelding: 21-10-2024
Kontaktperson: Michael Oxfeldt ( mox@skuespillerforbundet.dk )

Det var et tilløbsstykke, da vi i foråret lagde hus til medlemseventet om brug af agenter og vejen til filmroller i udlandet. I sådan en grad, at vores panel efterfølgende er blevet bombarderet med spørgsmål og ønsker om gode råd fra alle jer medlemmer.

For at imødekomme så mange som muligt og sikre, at al den gode viden når bredt ud blandt vores medlemmer, åbner vi derfor dørene for et opfølgende event, hvor du får mulighed for at få konkret sparring og feedback og stille mere specifikke spørgsmål til brugen af agenter i udlandet af Sandra Sencindiver, Mo Chara og Magnus Bruun.

Flere af jer har spurgt ind til gode råd til præsentation af cover letters, self-tapes og headshots. Netop dette emne vil vi gerne bruge lidt ekstra tid på, og du må derfor gerne – hvis du har mod på det – sende eksempler på dit materiale, som panelet kan tage udgangspunkt til eventet.

Sparringen med dine kollegaer giver dig en unik mulighed for at få konkret feedback på dit materiale og henvendelse, så kom gerne forberedt!

Hvad kan du med fordel forberede:

  • Cover letter  – din mail til de agenter, du er interesserede i
  • Udvælg headshots
  • Udvælg 3 self-tapes og evt en reel eller scene fra andet du har lavet
  • Opret Spotlight og lav profilen klar
  • Andet, du vil have med i din henvendelse. Der findes ikke regler.

Vi deler op i mindre grupper, da det kan være overvældende at få feedback på sit materiale i en større forsamling.

Der er forskellige muligheder for feedback til medlemseventet:

  1. Last minute

Du kan komme med materialet på dagen og få umiddelbar feedback og sparring på dit materiale. Dog kan det betyde, at vi ikke kan gennemse alt materiale, men du kan få feedback på førstehåndsindtrykket.

  1. Den forberedte

Du kan sende dit materiale senest søndag d. 20/10 kl. 12.00, så Magnus, Mo og Sandra kan nå at forberede feedback til dig.

  1. Den modige

Dem der er modige og vil dele sit materiale til gennemgang foran alle (bare rolig, det er en lille gruppe kollegaer, og det bliver ikke delt online) kan sende sit materiale til Sandra senest den 17. oktober, og så vil hun også sørge for, at der kommer feedback fra en UK agent.

Materialet kan sendes til sandrasencindiver@gmail.com.

For at gøre eventet så brugbart og effektivt som muligt anbefaler vi, at du enten ser – eller genser – videoen fra forårets event, da der allerede kom en masse praktisk og håndgribelig information på bordet. Du finder optagelsen her: https://www.youtube.com/watch?v=wVFXrzUhcUk

Bemærk, at dette event ikke er tilgængeligt online.

Vi glæder os til en aften med gode snakke og ikke mindst et godt udbytte af både viden og netværk.