Workshop

Castingkursus med Djamilla Hansen

5 dage, 7.-11. okt.
Djamilla Hansen

Djamilla Hansen

Djamila Hansen har arbejdet siden 2002 og bl.a. castet filmene ” En Soap”, ”Darling”, “Dronningen” og tv-serierne ”Rita”, ”Norskov”, “Ditte & Louise” ,“Fred til lands” og “Ulven kommer”. Med en baggrund i teater har hun været instruktørassistent på Dr. Dante, Aveny-T og Det Kongelige Teater, og har været instruktørassistent på film for Pernille Fischer Christensen og Birgitte Stærmose.

Djamilla Hansen imdb: https://www.imdb.com/name/nm1509284/

Sidste tilmelding: 2024-09-01

Få det bedste ud af at gå til casting. Det er det helt centrale fokuspunkt på kurset med Djamila Hansen. Alle er på gulvet og deltager aktivt, og der er fokus på arbejdet med forberedelse til casting, tekstarbejde, improvisation og kameraforståelse.

Deltagerne skal regne med at skulle forberede tekster til kurset.

Djamila Hansen har arbejdet som caster siden 2002, og arbejder derudover også som instruktørassistent.  Djamila har en intuitiv tilgang til casting, og lader det der sker i castingen udfolde sig naturligt. Naturlighed, ægthed og tid er aspekter Djamila vægter højt i en casting situation. Djamilas primære fokus er at hjælpe skuespillere med at præstere deres bedste i castingen.

OBS. man skulle kunne deltage alle 5 dage – under hele kurset, så tilmeld dig kun, hvis du kan – og ellers frameld din tilmelding, hvis du senere bliver forhindret i det.