Workshop

Aflyst: Aarhus: Grundtræning i autentisk skuespil med Per Scheel-Krüger

3 dage, 13-15. november
Per Scheel-Krüger

Per Scheel-Krüger

Med 30 års erfaring i feltet skuespil, dramatik, instruktion, og med fokus på psykologisk naturalisme har Per samlet et lettilgængeligt grundkursus, der primært inspirerer til en mere fri, intuitiv og sanselig tilgang til det at udtrykke menneskelig emotionel autenticitet og nærvær.
Per er bla. tidl. leder af Teater Grob, Lillestorby teater Kbh., underviser, skuespillercoach, mentor m.m. Præmieret af Statens kunstfond, Reumertvinder, Byens bedste Scene vinder mm.

Sidste tilmelding: 2023-10-11
Få fat i inspirationen – grundtræning i frit sanseligt skuespil.
 
Føler du dig lidt coronarusten, spændt og stresset? Vil du gerne genopdage den frie tilgang til dine følelser og sanser i dit spil? Savner du autentisk adgang til dine følelser? Savner du at komme på gulvet, hvor du ”bare” kan arbejde uden resultat?
 
Vi vil alle gerne mærke frihed og være i kontakt med vores kreative kraft. Og for at finde tilbage til dét sted, som du uden tvivl har oplevet engang, må vi bryde modstande, former og vaner. Komme ud af hovedet, slippe analysen og genfinde friheden, letheden og skaberlysten.
 
Gennem grundtræning af både krop og sanser vil du få mulighed for at skærpe dit instrument og træne din autenticitet og spontanitet. Dit nærvær vækkes til live gennem øvelser og scenearbejde med korte tekster. Gør noget godt for dig selv i et tillidsfuldt og fokuseret rum, få inspiration til din egen daglige grundtræning fremadrettet, der kan styrke dig i at forblive i kontakt med dig selv.
 
Kurset er for alle; erfarne og nye. Det er ikke en skuespillermetode, men inspirationer sammensat af forskellige metoder, og moderne biopsykologisk videnskab. Kurset tilpasses dens enkeltes deltagers behov i nogen grad.
 

Kom uforberedt, og i løst træningstøj. Medbring evt. yogamåtte eller lign. hvis du har.

NB. Undervisningstidspunkt: Mandag kl. 10-15  tirsdag & onsdag kl. 9-14.

Kurset er fortrinsvis for skuespillere bosiddende på i Jylland (og på Fyn).

OBS. kurset afholde på Teatret Svalegangen, Rosenkrantzgade 21, 8000 Aarhus C, lille scene.