Event

Medlemsevent om iværksætteri og fundraising

28. September
Niels Erik Wischmann

Niels Erik Wischmann

Forfatter til div. håndbøger i PR, markedsføring, organisation og fundraising. Har mere end 35 års erfaring med forretningsudvikling, projektledelse, entreprenørskab, innovation og fundraising i offentlige og private virksomheder i Danmark og udlandet. CEO og seniorinnovatør i Wischmann Innovation. Arbejder som Konsulent, rådgiver og coach. Musiker. Masteruddannet i kommunikation og ledelse. Opfinder af Kunstgrebsmetoden.

Thomas Raft

Thomas Raft

Læs mere om Thomas Raft her

Thomas Raft er autodidakt skuespiller og har siden 1991 medvirket i en række danske tv-serier – herunder Rejseholdet og Taxa, kortfilm, novellefilm og internationale spillefilm.   Gennem de sidste 15 år har Thomas opbygget og forfinet sin egen metode til at lande filmroller gennem netværk og relationsarbejde.

Sidste tilmelding: 2023-09-25

Stadig flere scenekunstnere oplever, at man i stigende grad selv skal agere iværksætter, fundraiser og projektleder som en del af sit faglige virke. Men hvordan gør man det, når det ikke er en del af uddannelsen som scenekunstner, hvilke værktøjer skal tages i brug – og hvad gør alle de andre i branchen?

Med dette 3 timers event håber vi at kunne give dig både inspiration og en række håndgribelige tips til, hvordan du selv arbejder med iværksætteri i vores branche.

Vi får blandt andet besøg af konsulent og coach Niels Erik Wischmann, der har mange års erfaring med at rådgive kreative i forretningsudvikling, projektledelse, entreprenørskab, innovation og fundraising. Han bliver flankeret af skuespiller Thomas Raft, der vil fortælle om, hvilke metoder han selv bruger i sit arbejde med fundraising og opbygning af relationer i kreative projekter.

Eventet er gratis for DSF-medlemmer og henvender sig til dem, der allerede arbejder med eller ønsker at kaste sig ud i egne projekter indenfor film, tv og scenekunst, men som har brug for mere viden eller inspiration til at komme godt i gang.

Kontakt: Michael Oxfeldt / mox@skuespillerforbundet.dk