Workshop

SKRIVE WORKSHOP med Mikkel Trier Rygård

5 dage, fra 18. til 22. september
Mikkel Trier Rygård

Mikkel Trier Rygård

Læs mere om Mikkel Trier Rygård her

Mikkel Trier Rygård er uddannet skuespiller fra SMKS i 2011 og arbejdede efterfølgende på teatre i Odense, København og Ålborg. I 2016 vandt han Bådteatrets dramatiker konkurrence med manuskriptet “Arne går under” og dette blev starten på en karriere som teaterdramatiker og tekstforfatter indenfor film, reklame og digitale medier. For tiden arbejder Mikkel på teaterstykket “Ønskebarnet”(Teaterfår 302, Februar 2024) og en tv-serie om at blive regnbuefar.

Sidste tilmelding: 14-09-2023
Kontaktperson: Karin Iwersen ( ki@skuespillerforbundet.dk )

Deltagerpladser er fordelt – ventelisten er åben for opskrivning frem til 14/9.

Kurset henvender sig til skuespillere, der vil i gang med at skrive eller allerede har gjort sig nogle erfaringer som forfatter.

Kurset består af en række skriveøvelser, der faciliterer skrivelyst, free flow og skriveerfaring.

Vi starter i et åbent improviseret felt, hvor det primært handler om at få noget ned på papiret og dykker herefter ned i forskellige genrer som: prosa, dramatik, radiodrama og film og tv-manuskripter. Kurset har fokus på at udvikle tekst og generere idéer og historier, men der vil også (i mindre omfang) være mulighed for at lære om manuskript teknik og dramaturgi.

Kurset har desuden løbende fælles readings, mulighed for sparring med Mikkel. Kurset afrundes med gode tips og tricks til at få realiseret sit film manuskript, udgivet sin prosatekst eller spraymalet sin street-art lyric.

Forberedelse: Inden kurset vil der vil være en snak eller mailudveksling med Mikkel om, hvor man er henne i sine skriverier, hvis man er nogen steder – og hvor man gerne vil hen. Har man skriveprojekter liggende, som man gerne vil arbejde videre med på kurset og have feedback på, kan vi også snakke om det.