Event

Agenter behøver ikke være hemmelige: Medlemsevent om vejen til roller i udlandet

30. april 2024
Sidste tilmelding: 2024-04-30

Vi kender alle historien om den der kollega, der scorer en stor og definerende rolle i en dansk tv-serie, og som herefter erobrer den ene internationale rolle efter den anden. Men lad os være ærlige – den slags historier om store internationale gennembrud, er ikke virkeligheden for størstedelen af os. Så hvad kræves der egentlig for at tage skridtet ud over landets grænser og sparke døren ind til sette på tv og film internationalt?

Skuespiller Sandra Yi Sencindiver har siden 2018 været på det internationale marked og haft engelske agenter, som har givet hende adgang til castings på internationale produktioner – og efter utrolig mange self-tapes landede hun spændende roller udenfor Danmark. Hun tror på, at vi sammen bliver stærkere, når vi deler vores viden med hinanden, og Sandra og andre kollegaer, der arbejder i udlandet, vil hver især dele deres vej til repræsentation i udlandet og give tips og gode råd til at finde den rigtige agent, indgå aftaler, forhandle forhold på plads, og andet, der er godt at vide, når man vil arbejde i udlandet i dette spændende medlemsevent.

For hvordan starter du overhovedet din rejse, og hvordan vælger du den rigtige agent? Er der én agent, der kan dække det hele, eller skal du have en i hvert land? Er agenten bare en fordyrende gatekeeper med et godt netværk – eller kan du faktisk bruge sin agent til at udvikle din karriere? Og hvorfor er der flere mænd end kvinder, der tager springet til udlandet?

Det og meget mere bliver vi sammen klogere på til dette medlemsevent, hvor vi blandt andre får besøg af Ditte Maria le Fevre, Thomas Chaanhing, Mads Hjulmand og Magnus Bruun. Så går du også med en drøm om at udvide dit jobmarked til resten af verden, synes vi klart du skal melde dig til.

Eventet bliver livestreamet på Teams. Deltager du online, skal du IKKE tilmelde dig eventet.
Af praktiske årsager kan vi desværre ikke tage imod spørgsmål eller kommentarer fra online deltagere undervejs i eventet.
Du finder link til eventet her på dagen.

Kontaktperson: Michael Oxfeldt / mox@skuespillerforbundet.dk