Åben Studio

Musicaldans i Fredericia med Allen Wildes

12 mandage, 4. sep til 9. okt og 23. okt til 27. nov
Allan Wildes

Allan Wildes

Celine Friis

Celine Friis

Uddannet ved Stepz Danseuddannelse. Videreuddannet og trænet i Los Angeles blandt andet ved mentorship program hos Dana Foglia. Medvirket i musikvideoer, film, tv, West Side Story Det Kongelige Teater, og en masse live performances.

 

Sidste tilmelding: 2023-11-27

Har du brug for at vedligeholde din danseform og -glæde? Så starter der et dansehold op i Fredericia i samarbejde med DSF Studio! Holdet henvender sig til dig, der gerne vil vedligeholde teknik og koreografitræning på et højt niveau.

Holdet kommer til at køre i ugerne 36-41 og 43-48 mandage fra 18:30-20:00. Vi træner i DDSKS Musicalakademiet Fredericias dansesal.

Vi får undervisere af højeste niveau, glæd jer blandt andet til Allen Wildes, som er tidligere danser for Black Eyed Peas og med garanti giver sved på panden (uge 36-38, 43, 45, 47, 48)

Samt Celine Emilie Friis (uge 44 +46) uddannet ved Stepz danseuddannelse og mentorship program hos Dana Foglia. Medvirket i musikvideoer, preformances, film, tv, og forestillingen West Side Story, DKT.

En fantastisk mulighed for at vedligeholde sine danse-skills, hvis man er bosat uden for de større byer!

OBS: Som skrevet foregår alle dage i DDSKS Musicalakademiet Fredericias dansesal og ikke på Tagensvej som der står i højre side ved knappen for tilmelding!