Åben Studio

Dynamisk samspil med Jacque Lauritsen

Fredage fra 8. sep til 13.okt
Jacque Lauritsen

Jacque Lauritsen

jacquelauritsen.dk

Jacque Lauritsen har i 30 år arbejdet professionelt som freelance skuespiller og var 2018-20 del af det faste ensemble på Teater Nordkraft i Aalborg. Her spillede han bl.a. titelrollen i ”Kong Lear” og medvirkede i Reumertvinderen ”Dig og mig ved daggry”. Han har ligeledes opsat en del egne projekter som f.eks. de anmelderroste monologer ”Faldet” og ”Restaurant Europa” på Teater FÅR302 i København.

Jacque har endvidere iscenesat ca. 30 forestillinger og undervist på teaterskoler og højskoler i samspil, stemme og Shakespeare. Som lærer lægger han vægt på et 100% engagement i både forberedelse og formidling og forventer naturligt det samme fra deltagerne. Til gengæld kan de være sikre på at træde ind i et trygt arbejdsrum, hvor spilleglæde er omdrejningspunktet. Med det overordnede mål at gøre det nye vedkommende og det velkendte overraskende. Kort sagt: Skabe refleksion og bevægelse.

Sidste tilmelding: 2023-10-13

Stig ud af osteklokken og fokuser din sprudlende energi på din medspiller! Det er overskriften og at få et scenisk forløb til at handle om relationer fremfor egne følelser. Derved styrker vi samspillet og letter det emotionelle pres på den enkelte. Teknikken trænes med både improvisation og tekstarbejde.
Jacque Lauritsen er skuespiller og instruktør med 25 års undervisningserfaring.