Åben Studio

Aflyst: Filmskuespil med Frederikke Aspöck

7 gange, 31. januar - 20. marts
Frederikke Aspöck

Frederikke Aspöck

Læs mere om Frederikke Aspöck her

Frederikke Aspöck har instrueret flere kortfilm, et dusin reklamefilm, fire spillefilm og et teaterstykke. Hun har en mastergrad i filminstruktion fra New York University’s Tisch School of the Arts og en bachelorgrad i teaterscenografi fra Wimbledon School of Art.
Hendes film har vundet hovedpriser ved filmfestivaler i Cannes, Marrakesh, Moskva m.fl. Hun har endvidere undervist på European Filmcollege i Ebeltoft og VIA University College Multiplatform Storytelling and Production i Aarhus.

Sidste tilmelding: 13-03-2024
Kontaktperson: Karin Iwersen ( ki@skuespillerforbundet.dk )

Åben studio forløb aflyst.

Frederikke vil sammen med deltagerne undersøge og udforske spændingsfeltet mellem komik og drama – et tema, som er karakteristisk og gennemgående for hendes arbejde med film og udvikling af karakterer og historie.

Som deltager kommer man til at arbejde med scener fra gang til gang med en uge til forberedelse. Det kan være en selvvalgt scene eller en af Frederikkes efter aftale som optages. Scenen må max være 2 sider, og man finder selv sin scenepartner blandt deltagerne og øver inden undervisning.

Frederikke Aspöck er uddannet filminstruktør og har instrueret en række kortfilm og spillefilm, bl.a. Rosita, De frivillige og Viften.

NB. Der undervises ikke onsdag 14. februar pga. vinterferie.