Åben Studio

Grundtræning autentisk skuespil med Per Scheel-Krüger

7 gange, 2. februar - 22. marts
Per Scheel-Krüger

Per Scheel-Krüger

Med 30 års erfaring i feltet skuespil, dramatik, instruktion, og med fokus på psykologisk naturalisme har Per samlet et lettilgængeligt grundkursus, der primært inspirerer til en mere fri, intuitiv og sanselig tilgang til det at udtrykke menneskelig emotionel autenticitet og nærvær.
Per er bla. tidl. leder af Teater Grob, Lillestorby teater Kbh., underviser, skuespillercoach, mentor m.m. Præmieret af Statens kunstfond, Reumertvinder, Byens bedste Scene vinder mm.

Sidste tilmelding: 2024-03-22

Kom og få trænet din inspiration og kreativitet – sangere, dansere mfl. er velkomne.

Alle “instrumenter” skal vedligeholdes, også en skuespillers adgang til sin frihed og følelser.

Vi ”sander” til, hvis vi ikke jævnligt er nysgerrige på os selv, og det vi sanser. Heldigvis udvikler vores følelser sig gennem livsfaserne og metaforisk sagt; som en god vin, bliver forståelsen og dybden større gennem livet. Så der er altid noget nyt at lære om os selv, og det vi ønsker at udtrykke.

Vi ønsker nok alle at opleve frihed og kontakt med vores kreative kraft, og for at finde tilbage til dét sted, som du uden tvivl har oplevet engang, må vi bryde modstande, former og vaner, komme ud af hovedet, droppe overtænkning, slippe analysen og genfinde friheden.

Gennem grundtræning af både krop og sanser vil du skærpe dit instrument, træne din autenticitet og spontanitet, og dit nærvær vækkes til live igen. Gør noget godt for dig selv i et tillidsfuldt og fokuseret rum. Få samtidig inspiration til din egen grundtræning fremadrettet, og tips og tricks til at holde dig fri for stress, resultatorienteret angst og præsentationsangst, bekymringer, blokering.

Her træner individuel sansning, instinkt, og inspiration, og frit uden resultat gennem samtaler og øvelser.

Vi får også talt om erfaringer fra det at være i branchen, på godt og skidt.

Du får også introduktion til den biologiske emotionelle forståelse af hvad det vil sige at arbejde i branchen. Kurset kan tilpasses dens enkeltes behov.

Kom uforberedt, og i løst træningstøj. Det bliver sjovt og meningsfuldt.

NB. der undervises ikke fredag 16. februar pga. vinterferie.