Åben Studio

Improvisation med Ole Boisen

9. april - 28. maj
Ole Boisen

Ole Boisen

Ole Boisen underviser i improvisation på teater, film- og dedikerede højskoler og har mange års erfaring som improspiller på teatret og i tv-programmer. Han har indspillet TV satiren “A-Klassen” for DR baseret udelukkende på improvisation. Ole er freelance-skuespiller på alle platforme og bruger impro til at holde lysten oppe og præstationsangsten nede.

https://www.oleboisen.dk/

Sidste tilmelding: 2024-05-21

Improvisation i DSF Studio handler om at komme forbi trangen til at imponere, så vi med sænkede parader spiller sammen og finder på i nuet.  Øvelser og træning er inspireret af Keith Johnstone og handler om autentisk nærvær og spilleglæde. Improvisation er både poetisk, grumt, rørende, og sjovt – det er aldrig en jagt på jokes og morsomheder. Vi griner meget, fordi der er noget på spil. Kom i træningstøj for vi danser først som opvarmning. Undervisningen slutter altid af med improviserede par-scener.

Improvisation er godt værktøj til prøver, casting og jobsamtaler. Det styrker nærvær og parathed og sænker nervøsitet og trangen til at være dygtig. Hjernen vil gerne styre alt, det kan ikke i impro, det er god træning. Vi slutter forløbet på DSF med improviseret sang til improviseret musik. Man tror ikke på det nu, men det er rigtig! Alle øvelser, lege og spil er selvfølgelig frivillige igennem hele forløbet.

Nb. Der undervises normalt 2 timer fra kl. 9.30-11.30, men er der mange deltagere udvides der men en halv time ekstra til kl. 12.00.