Event

Invitation: Kom og oplev ‘Kat på et varmt bliktag’ med TeaterStudio

7. december 2023
TeaterStudio

TeaterStudio

Sidste tilmelding: 2023-12-06

Hvordan ser Tennessee Williams’ klassiker ud, når den bliver opført helt uden scenografi, kostumer eller lyssætning? Det finder du ud af den 7. december, når TeaterStudio inviterer til en helt unik teateroplevelse med ‘skuespil til benet’.

TeaterStudio er en flok af dine ældre kolleger, der har fundet sammen i en trup, hvor de spiller ‘skuespil til benet’ – og nu kan du gratis opleve, hvor stærkt nogle af de store historiske stykker står, når der ikke er andet end skuespillerne på scenen til at formidle teksterne. Det bliver ‘Kat på et varmt bliktag’ – og andre klassikere – på en måde, du nok aldrig havde forestillet dig.

Mantraet bag TeaterStudio er nemlig at øge troværdigheden for skuespillerne gennem arbejdet med eksempelvis modcasting og et fokus på, at skuespillere – uagtet køn og alder – altid er relevante og kan påtage sig at fremstille en hvilken som helt karakter med udgangspunkt i egen formåen. Netop derfor arbejder TeaterStudio under parolen ‘skuespil til benet’ helt uden kostumer, makeup, scenografi og lyssætning som et altoverskyggende benspænd.

Vil du se, hvordan den slags lykkes? Så skynd dig at booke plads til forestillingen…

Kontaktperson: Michael Oxfeldt