Workshop

Meisnerteknik for begyndere med Ditte Maria Le-Fevre

3 dage: 21. + 23. + 25. okt.
Ditte Maria le-Fevre

Ditte Maria le-Fevre

Ditte Maria le-Fevre er uddannet skuespiller fra William Esper Studio og Actors Movement Studio i New York. Hun har løbende fulgt Willam Espers klasser som underviser og haft inviteret skolens undervisere til Danmark.

Ditte arbejder som skuespiller og har i de sidste 20 år undervist på Det Danske Filmskuespillerakademi, Ophelia, Filmskolen, Århus-, Odense- og Statens Teaterskole samt Filmværkstedet i Århus.

Hun er skuespillercoach på film/TV og coacher skuespillere og andre kunstnere 1:1.

Ditte har i de sidste 15 år drevet egen kommunikationsvirksomhed med fokus på samtaletræning, værtstræning, præsentationsteknik og forumteater.

Sidste tilmelding: 15-09-2024
Kontaktperson: Karin Iwersen ( ki@skuespillerforbundet.dk )

Trænger du til at træne? Skabe kontakt, lytte til din egen og din medspillers impuls, være specifik og finde frem til, hvad der virkelig betyder noget for dig?

Gennem repetition skærper vi dine evner til at lytte, tage ind og følge din egen, samt din medspillers impuls.

Herefter introduceres “aktivitet”, så du får kontakt til din fantasi, og det der virkelig betyder noget for dig. Vi arbejder på at finde den frihed, du opnåede gennem repetition, nu under opdigtede omstændigheder via “aktiviteten”.

Kurset henvender sig til skuespillere, der ikke har arbejdet med Meisnerteknik før – eller de skuespillere, der har mindre erfaring med Meisner. Du er selvfølgelig også velkommen, hvis du trænger til en genopfriskning af grundprincipperne.