Workshop

Meisnertræning for let øvede med Ditte Maria le-Fevre

3 dage: 28. + 30. okt. + 1. nov.
Ditte Maria le-Fevre

Ditte Maria le-Fevre

Ditte Maria le-Fevre er uddannet skuespiller fra William Esper Studio og Actors Movement Studio i New York. Hun har løbende fulgt Willam Espers klasser som underviser og haft inviteret skolens undervisere til Danmark.

Ditte arbejder som skuespiller og har i de sidste 20 år undervist på Det Danske Filmskuespillerakademi, Ophelia, Filmskolen, Århus-, Odense- og Statens Teaterskole samt Filmværkstedet i Århus.

Hun er skuespillercoach på film/TV og coacher skuespillere og andre kunstnere 1:1.

Ditte har i de sidste 15 år drevet egen kommunikationsvirksomhed med fokus på samtaletræning, værtstræning, præsentationsteknik og forumteater.

Sidste tilmelding: 22-09-2024
Kontaktperson: Karin Iwersen ( ki@skuespillerforbundet.dk )

Vi fortsætter, hvor kurset for begyndere slap. Nu med fokus på at få “aktiviteten” til at fungere, så du kan leve sandfærdigt under de opdigtede omstændigheder samtidig med at du lytter, tager ind og følger din egen samt din medspillers impuls.

Vi træner herefter, hvordan du fylder dig selv emotionelt, så du stadig er i stand til at lytte, tage ind og følge din egen, samt din medspillers impuls. Dette gøres gennem øvelsen “at komme til døren”. “Point of view” introduceres.

Du skal medbringe aktiviteter til alle undervisningsdage. Tirsdag og torsdag er der selvstændigt arbejde med en partner fra kurset for at sikre, at du kan bruge teknikken efterfølgende.

Kurset henvender sig til skuespillere, der har erfaring med “aktiviteter” eller har deltaget på intensiv Meisnerteknik for begynder. Er du i tvivl, så kontakt Ditte på contact@dittemarialefevre.com