Workshop

Meisnerteknik for let øvede med Ditte-Maria le-Fevre

3. dage, 29 + 31. jan. + 2. feb.
Ditte Maria le-Fevre

Ditte Maria le-Fevre

Ditte Maria le-Fevre er uddannet skuespiller fra William Esper Studio og Actors Movement Studio i New York. Hun har løbende fulgt Willam Espers klasser som underviser og haft inviteret skolens undervisere til Danmark.

Ditte arbejder som skuespiller og har i de sidste 20 år undervist på Det Danske Filmskuespillerakademi, Ophelia, Filmskolen, Århus-, Odense- og Statens Teaterskole samt Filmværkstedet i Århus.

Hun er skuespillercoach på film/TV og coacher skuespillere og andre kunstnere 1:1.

Ditte har i de sidste 15 år drevet egen kommunikationsvirksomhed med fokus på samtaletræning, værtstræning, præsentationsteknik og forumteater.

Sidste tilmelding: 2024-01-28

Vi fortsætter, hvor kurset for begyndere slap. Nu med fokus på at få aktiviteten til at fungere, så du kan leve sandfærdigt under de opdigtede omstændigheder samtidig med at du lytter, tager ind og følger din egen samt din medspillers impuls.

Vi træner herefter, hvordan du fylder dig selv op emotionelt, så du stadig er i stand til at lytte, tage ind og følge din egen, samt din medspillers impuls. Dette gøres gennem øvelsen “at komme til døren”. POV introduceres.

Du skal medbringe aktiviteter til undervisningen. Tirsdag og torsdag er der selvstændigt arbejde med en tildelt partner fra kurset for at sikre, at du kan bruge teknikken efterfølgende.

Kurset henvender sig til skuespillere, der enten har deltaget på intensiv Meisnerteknik for begyndere – eller for de skuespillere, der har erfaring med Meisner. Er du i tvivl, så kontakt Ditte på contact@dittemarialefevre.com

NB: Ønsker du at tilmelde dig en af de ledige pladser helt op til kursus start, så mail direkte til ki@skuespillerforbundet.dk samtidig med at du tilmelder dig online.