Event

Open Night i DSF Studio

12 mandage: 2. sep. - 25 nov.
Underviser kommer senere

Underviser kommer senere

Sidste tilmelding: 25-11-2024
Kontaktperson: Karin Iwersen ( ki@skuespillerforbundet.dk )

Slip din indre underviser og passion løs, og grib chancen for at undervise dine kollegaer en aften i DSF Studios nye aftentilbud – ”Open Night”.

Har du noget, du brænder for, og gerne vil videreformidle til andre medlemmer, så stiller DSF Studio nu gratis lokaler til rådighed i en prøveperiode mandag aften efter aftale., hvor du kan dele din viden, passion og faglighed med andre DSF-medlemmer.

Vi sætter ikke nogen grænser for undervisningens indhold eller niveau – det er helt op til dig!

Mail til Karin Iwersen, ki@skuespillerforbundet.dk, hvis du kunne være interesseret i at undervise og få adgang til gratis lokaler på en af de udvalgte datoer og med lidt info om, hvad du ønsker at undervise i. Datoer tildeles først til mølle.

Tildeles du en dato, får du også mulighed for at annoncere din undervisningsaften på medlemmernes Facebook-gruppe en gang i ugen op til datoen.

Som udgangspunkt er denne forsøgsordning gratis og kan give dig en fornemmelse for, om der er tilslutning nok fra dine kollegaer til evt. at starte et hold op i eget regi f.eks. i DSF Studios lokaler. Ønsker du denne aften at opkræve deltagerne et deltagergebyr, er det op til dig, og noget I ordner indbyrdes på dagen. DSF Studio tager ikke imod tilmeldinger og betaling, men faciliterer blot lokalet og muligheden.

NB. tilmelder du dig på de opslået datoer, er det kun en evt. interesse tilkendegivelse som deltager og ikke underviser.

Mandage fra 2.sep-25 nov. 2024 kl. 18.30-21.30
(dog ikke i uge 42: 14/10 efterårsferie).