Event

Vækstgruppeforløb med fokus på et mere bæredygtigt arbejdsliv

5 gange, 12. aug-18. nov.
Thomas Knuth-Winterfeldt

Thomas Knuth-Winterfeldt

Thomas Knuth-Winterfeldt er uddannet fra Statens Teaterskole i 2005 og har siden da arbejdet både indenfor film, tv og teater. De senere år primært indenfor teater. Ved siden af arbejdet som skuespiller har han de sidste mange år også indlæst lydbøger og arbejdet som illustrator. Han har udgivet 3 bøger. Den seneste var en ordløs tegneserie der udkom i august 2023.

www.thomasknuth.dk

 

Sidste tilmelding: 2024-06-27

Kom og bliv en del af et fællesskab, hvor vi igennem dialog dykker ned i de udfordringer som er på spil i forhold til at opnå et bæredygtigt arbejdsliv.

Hvis du, ligesom jeg, af og til synes det kan være lidt svært at jonglere den der karriere i forhold til f.eks. økonomi, familie, fritid, børn, udnyttelse af eget kunstneriske potentiale, netværk og hvornår man gør det ene i forhold til det andet, og har du lyst til at spare med dine kollegaer om dette, så tøv ikke med at melde dig til.

I processen finder vi måder, hvorpå vi kan handle på de udfordringer vi står i.  Vi finder ud af hvordan, og hvornår der skal handles, og vi følger op fra gang til gang på de mål, vi har sat for os selv.

Vi kommer til at arbejde struktureret med udgangspunkt i et særligt dialogværktøj, hvor vi kommer hele vejen rundt om det bæredygtige arbejdsliv for sådan nogle som os.

“Projekt GRO – Bæredygtige arbejdsliv for kunst og kulturarbejdere” udspringer fra konsulenthuset ARON center for bæredygtigt arbejdsliv og dansk kunstnerråd, der har ønsket, i samarbejde med kunstnere og kulturarbejdere, at udvikle et værktøj til denne faggruppe i forhold til at opnå et mere bæredygtigt arbejdsliv i en branche, der på mange måder er anderledes end andre.

Projekt GRO er blevet til med støtte fra Velliv Fonden. Konsulenthuset Aron er en socialøkonomisk virksomhed hvor alt overskud går til godgørende formål.

Så hvis du har lyst til at gøre noget godt for dig selv og ultimativt også for dem omkring dig, så mødes vi 5 gange af 3 timer med passende mellemrum, og jeg lover, at vi alle sammen bliver bedre rustet, mere reflekteret i forhold til det vi laver og tager afsked med hinanden med nye redskaber i værktøjskassen, som vi kan tage med videre i vores arbejdsliv og privatliv.

Obs. Forløbet er forbeholdt medlemmer og er gratis – dog med forpligtigelse om at kunne deltage min. 4 ud af 5 gange uden fravær!
Afholdes i DSF mødelokale, 4 sal, Tagensvej 85, 2200 N
12 aug 10-13.30
26 aug 10-13.30
9 sep 10-13.30
4 nov 10-13.30
18 nov 10-13.30