Åben Studio

Self-tape med Thomas Chaanhing

3, gange 29. apr.-12.maj
Thomas Chaanhing

Thomas Chaanhing

Læse mere om Thomas Chaanhing her

Thomas Chaanhing er skuespiller og uddannet i Sverige i 2001. Thomas har gennem sin karriere haft større og mindre roller i skandinaviske produktioner og har de seneste år også fået hul igennem til det internationale marked. Blandt andet har han medvirket i produktioner som Netflix’ Marco Polo, de britiske serier Strangers og Chimerica samt den amerikanske serie Ransom.

Sidste tilmelding: 2024-05-06

I dette åben studio forløb ligger fokusset på at træne at filme et self-tape og blive bekvem med formatet. Vi træner i at analysere og tale om, hvad scenerne kan og hvilken retning de kan tages hen. Self-tape disciplinen kræver, at man tager ejerskab over formatet. Instruktion, teknik, analyse.

Til kurset skal man have en tekst med, man vil arbejde med. Teksten skal man kunne udenad. Afhængig af antallet af deltagere skiftes man til at være på gulvet.

Mangler du en tekst kan Thomas sende dig et forslag, hvis du skriver i god tid.

Forløbet er 3 gange med mulighed for en ekstra gang, hvis der tilslutning til det. Vi opfordrer til , at man prioritere at deltage den første gang med intro og gerne alle 3 gange.