Workshop

Teater Studio – Tilmelding til forårssæson 2024

22. januar 2024
Jarl Forsman

Jarl Forsman

Sidste tilmelding: 2024-01-19

Så er der åbent for tilmeldingen til forårssæsonen i Teater Studio!

Teater Studio er en arbejdsplatform under uformel ledelse af skuespiller Jarl Forsman, som primært – men ikke udelukkende – henvender sig til vores modne medlemmer, der fortsat ønsker at arbejde seriøst med den skuespilfaglige værktøjskasse under parolen ’skuespil til benet’.

Teater Studio arbejder i et halvår ad gangen med et uddrag af et eller flere udvalgte værker. Det hele sker uden kostumer, makeup, scenografi og lyssætning som altoverskyggende benspænd.

Repetoiret for forårssæsonen 2024 er blandt andet uddrag af Kat på et varmt bliktag samt Nicklas Nickelby – og derudover prøver vi kræfter med en dramatisering af Pelle Eroberen.

Teater Studio mødes hver mandag aften i DSF Studio kl. 18.30-22.00. Der er selvfølgelig forståelse for, at man ikke kan deltage hver øvegang – men en vis stabilitet forventes for alle medlemmers skyld.

Første øvegang for nytilmeldte er mandag 22. januar 2024, men allerede mandag d. 15. januar kan du kigge forbi DSF Studio og få et indblik i, hvad Teater Studio laver,

Hver sæson rundes nemlig af med en åben visning, hvor truppen præsenterer uddrag af deres arbejder fra den aktuelle sæson for medlemmer, castere og teaterfolk.

Du kan læse mere om Teater Studio i Sceneliv – og har du brug for mere information om projektet, er du velkommen til at skrive direkte til Jarl Forsman på octopus@jfomdeling.dk.

Lyder Teater Studio som noget for dig, så meld dig til allerede nu – vi glæder os til at se dig!