Åben Studio

Meget mere end et sangkursus!

6 dage, 21. mar. - 2. maj
Kurser i sang

Kurser i sang

Ole Rasmus Møller – skuespiller, musicalperformer har en bachelor i Teatervidenskab og er eksamineret underviser i flere sangmetoder senest i Modern Vocal Training. Ole Rasmus er en benyttet underviser udenfor landets grænser og har haft fortolkningsteknikker som et af sine primærområder i over 25 år. Han har lært fra alle de store mestre og derigennem udviklet sine teknikker.
Læs mere: www.olerasmus.dk

Tine Ott – sanger, er privatuddannet af klassiske sangpædagoger og autoriseret sangunderviser fra Complete Vocal Institute. Tine er desuden uddannet fra Lotte Paarups Åndedrætsterapeut uddannelse. Læs mere: www.linkedin.com/in/tine-ott-1331733/

Sanne Graulund – sanger, komponist og pianist er aktuel med sit jazzinspirerede album “Context”. Sanne er også sangpædagoguddannet fra – og underviser på – Det Rytmiske Musikkonservatorium. Sanne har bl.a. arbejdet som sanger, komponist og kapelmester på flere Københavnske teatre. Læs mere: www.sannegraulund.dk

Jakob Rosendal, sanger og musiker – er uddannet sangunderviser fra CVI og lydtekniker fra Next Kbh. Læs mere: www.voiceandsound.dk

Lise Liv Skovgaard er foruden sanger og underviser også autoriseret psykolog, uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet. Lise liv har stor erfaring i at samtale om præstationsangst med performere og kunstnere. Lise Liv er tilknyttet Dansk Artistforbund hvor hun i mange år har vejledt medlemmerne i mental træning. Læse mere:  http://www.liseliv.dk

Læs om “Kurser I Sang”  og de 5 undervisre på de sociale medier:

Kurser i Sang | Facebook

Kurser i Sang (@kurserisang.dk) • Instagram-billeder og -videoer

 

 

Sidste tilmelding: 2024-05-01

DSF & arbejdsfællesskabet “Kurser i Sang” tilbyder et brush up / inspirationsforløb  på 6 formiddage med hvert sit fokusemne og underviser. De tilmeldte kan frit lade sig inspirere ved enten at deltage på udvalgte datoer eller “tage hele pakken”. Til sangundervisningen vil 5- 6 aktive deltagere udtrækkes på dagen ved lodtrækning.

De 5 sangcoaches deler værdigrundlag og har som minimum 15-20 års undervisningserfaring både Danmark og udlandet. Som udøvende kommer de med hver deres professionelle baggrund og musikscener. Læs mere om underviserne: klik på den runde cirkel K ovennævnt, “kurser i sang”.

21/3: SANGTEKNIK 1
Ole Rasmus Møller indleder kurset ved at gøre rede for og afmystificere begrebet støtte. Derudover vil han give deltagerne en række effektive SOVT-øvelser. Efter et oplæg på 30 min vil resten af formiddagen være forbeholdt øvelser for hele holdet og et “masterclass-set-up” sammen med pianist Christian Berg. Medbring en node til den sang du vil synge.

4/ 4: SANGTEKNIK 2
Tine Ott vil give tricks til hvordan vi når de høje og dybe toner samt de kraftige og svage lydstyrker uden at øge vold på vores teknik. Vores stemmes omfang kan udvides og Tine vil dele ud af enkle konkrete øvelser som kan bruges i det daglige videre arbejde. Medbring noder til pianist Christian Berg.

4/ 4: RYTMISK TRÆNNING
Sanne Graulund vil efter et kort oplæg inspirere såvel rutinerede som urutinerede sangere inden for disciplinerne. Hele holdet inddrages i øvelserne. Sanne opfordrer deltagerne til at medbringe becifringer til en pop/rock-sang eller jazz-standart (hvor netop sangens form kan udfordres).

18/ 4: FORTOLKNINGSTEKNIK
Ole Rasmus Møller vil denne formiddag dele en metodisk tilgang til sangfortolkning. En spørgeteknik som hjælper os til at finde et fokus hver gang. Medbring noder til pianist Stig Christensen.

25/ 4: VOKALEFFEKTER (Extreme Vocal Effects)
Jakob Rosendal vil imødekomme flere medlemmers ønske om at kunne producere effekter som “growl”, “distortion” og “screams” uden stemmeslid. Et kendskab til vokaleffekterne er en fordel for performere i nyere musicals og teaterkoncerter. Også dubbere af animationsfilm møder kravene om at kunne producere vokal effekter. Jakob vil introducere jer til nogle “Extreme Vocal Effects” som de anvendes i sang og tale. Medbring en lydfil eller et “back track” på en kort sang (gospel, rock, blues el lign.) hvor det vil være oplagt at synge med effekter.

2/5: MENTAL TRÆNNING
Formiddagen med Lise Liv Skovgaard vil handle om at forstå både de hensigtsmæssige og de uhensigtsmæssige strategier vi bruger i vores liv. Lise liv har stor erfaring i at samtale om præstationsangst med performere og kunstnere. Lise Liv er tilknyttet Dansk Artistforbund hvor hun i mange år har vejledt medlemmerne i mental træning. Formiddagen vil bestå af oplæg, samtaler og konkrete redskaber deltagerne kan anvende i deres hverdag.