Workshop

Filmmanuskript skrivekursus for skuespillere med Emma Balcázar

5 gange 10. mar. - 14. apr.
Emma Balcázar

Emma Balcázar

Emma Balcázar er filminstruktør fra Den Danske Filmskole. Hun også  en bachelorgrad i dramapædagogik og kommunikation fra Københavns universitet og en kandidatgrad i kreativ manuskriptskrivning fra La Universidad Internacional de la Rioja i Spanien.

Hun har undervist og forsket i filmskuespil siden 2005. I 2020 forlod hun sin stilling som studielektor  på Den danske Scenekunstskole for at grundlægge N.F.A.I (The Nordic Film Acting Institute) med fokus på filmskuespil, diversitet og kunstneriske entreprenørskab.

 

 

Sidste tilmelding: 2024-02-29

Dette kursus er for dig, der har en idé, som du gerne vil udvikle og arbejde med, både gennem skrive- og skuespilværktøjer.

Kurset fokuserer på at give deltagerne både en solid teori om filmmanuskriptskrivning og nyttige skriveværktøjer, som deltagerne vil kunne afprøve på gulvet og  egen krop igennem en kreative proces med fokus på at optimere dit skriveprojekt.

Udover fortælleteori og den kreative proces er kurset baseret på skriveopgaver, hvor kursisterne gradvist vil udvikle historien inden vi mødes igen.

Der vil arbejdet med idéen, præmissen, synopsen, strukturen, karakteren, metaforer og dialog.
I hver session vil der være en oplæsning af det skrevne arbejde.

5 lærerige søndage med tid til at skrive i mellem.

Ventelisten er åben for tilmelding via først til mølle.