Workshop

Dubbingkursus i uge 49 med Vibeke Dueholm

4 dage, 4.-8. december
Vibeke Dueholm

Vibeke Dueholm

Vibeke Dueholm har over 30 års erfaring som dubbing instruktør og sangcoach på Disneys, Dreamworks’, Pixars, Warner Bros, Universal Pictures og Sonys film, med ansvaret for Frost, Coco, Aladdin 2019, Simpsons the Movie, Smallfoot og Syng blandt mange andre. I hendes daglige gang i studierne med ansvaret for at instruere nogle af Danmarks bedste skuespillere og sangere, er Vibekes evne til at skabe en tryg ramme og skrælle ind til den autentiske stemme og spil højt værdsat. Når Vibeke ikke er i studiet, arbejder hun som stemmecoach for ledere i det offentlige og private erhvervsliv.

Sidste tilmelding: 29-10-2023
Kontaktperson: Karin Iwersen ( ki@skuespillerforbundet.dk )
På dette kursus i uge 49, vil vi guide dig rundt i alle tegnefilm/animation/liveaction-serier og filmenes mange vidunderlige og varierede genrer.
 
Målet med kurset er at sørge for, at du får rigtig meget ”hår på brystet” som dubber. Dvs. at du får prøvet at dubbe flere gange hver dag, og at du får en klar fornemmelse af de forskellige genrer indenfor dubbing, og måden man løser opgaverne på.
 
Vi vil tilstræbe, at du, når kurset er omme, vil være klædt på til en hvilken som helst virkelig stemmeprøve, du måtte blive tilbudt i branchen, og hvis du får jobbet, at du vil vide, hvordan du griber opgaven an.
 
Nogen vil opleve, at det falder dem nemt, andre vil opleve, at det er lidt sværere, men du vil helt sikkert blive udfordret, få brugt dit skuespillerfag, få rørt lattermusklerne, og få lært en masse om dubbing.
 
Du vil blive instrueret og vejledt af Vibeke Dueholm, som har mange års erfaring som instruktør og dubber, og til daglig sidder med både tv-serier og de helt store filmproduktioner.

Du skal ikke forberede dig før kurset, men der vil være hjemmearbejde i løbet af ugen, du bestemmer selv hvor meget, men højst et par timer i det hele.

NB. der er kun 4 deltagerpladser på dette formiddagshold.
Vi oplever generelt en meget stor interesse for at deltage på dette kursus. Det betyder dog også, at vi desværre ikke kan tilbyde alle medlemmer/rettighedshavere at deltage, eller at der jobgaranti efter gennemførelse af et dubbingkursus.

Kurset afholdes alle dage hos IYUNO, Dortheavej 4 2400, København NV.